MCT Live

Opleiden in de mobiliteitsbranche is complexer geworden en stelt hogere eisen aan bewuste vakbekwaamheid.
De opschaling van de elektronische leeromgeving zal voor de gehele branche, zowel motorvoertuigen, carrosserie als tweewielers een mogelijkheid bieden om Long Life Learning te creƫren. Een krachtig breed gedragen systeem dat voortdurend innoveert heeft toegevoegde waarde voor leerling en leermeester. De elektronisch leeromgeving werd in september 2009 reeds toegepast bij 12 opleidingen binnen de mobiliteitsbranche.
Doel van dit project is te komen tot de opschaling van een bestaande leeromgeving (LCMS), zodanig dat er eind 2012 circa 14.000 leerlingen online werken met de digitale portal: MCT Live. Met het gebruik van de elektronische leeromgeving beogen partners ook dat de opleidingen voor de mobiliteitsbranche beter aan te laten sluiten bij de wensen en eisen die het bedrijfsleven stelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *